Beste cliënten van Logopedie Benders,

Beste mensen,

De maatregelen en richtlijnen met betrekking tot het Corona-virus zijn nog steeds van kracht.

Wij als logopedisten moeten zoveel mogelijk werken via Telelogopedie, en nu wij hier een paar weken mee bezig zijn, kunnen we concluderen dat het meevalt en zelfs leuk is! Ook de cliënten reageren positief!

Een en ander kost ons nog wat extra tijd, en daardoor is nog niet iedereen ingepland, maar dat zal spoedig wel zo zijn! Alle mensen ontvangen hiervoor dan ook binnen afzienbare tijd informatie via de mail.

Staat u of uw kind nog op de wachtlijst, dan vragen wij begrip voor de langere wachttijd. Toch zal ook geprobeerd worden om ook u binnenkort te benaderen voor een intake via Telelogopedie.

Mocht u zich of uw kind willen aanmelden, dan kan dat ook nog steeds. U kunt hiervoor een mail sturen naar:

info@logopedie-benders.nl

of bellen naar: 045-5465360.

Spreekt u aub de voicemail in en vermeldt u uw telefoonnummer, want ten gevolge van de Telelogopedie kunnen wij u mogelijk niet op alle momenten te woord staan.

Wij hopen u hierbij al voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Blijft u vooral gezond en wij wensen u verder veel sterkte, succes en ook veel goede momenten in deze bizarre tijd!

Met vriendelijke groet,
Team Logopedie Benders
Kelly, Marcelle, Tessa en Nicolle

NVLF lid

Welkom bij Logopedie Benders

Als u of uw kind vragen of problemen heeft op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, stotteren of onvloeiend spreken, eten en/of slikken, dan kunt u bij ons terecht!

Wij zijn een team van deskundige en enthousiaste logopedisten.

Onze praktijk voldoet aan alle door de beroepsvereniging (NVLF) gestelde regels. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Regelmatig volgen wij bij- en nascholing om zo onze kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Op deze site vindt u verdere informatie over onze praktijk, de logopedie en hoe u met ons in contact kunt komen.

Schacht

Gezondheidscentrum 'Kling Nullet'

Onze praktijk maakt deel uit van Gezondheidscentrum 'Kling Nullet'.

U vindt ons op het Maria Gorettiplein 22 a. Voor de praktijk ligt een grote parkeerplaats, waar parkeren gratis is (denk wel aan de blauwe schijf!).
De praktijk is goed te bereiken per openbaar vervoer.

NVLF lid

Links